jueves, 21 de mayo de 2009

Cannes 62º Festival Internacional de Cine

Cannes és alfombra vermella, estrelles i glamour: l'espurna i la brillantor. Però també cor i rao de ser. La cua per entrar al Palau del Festival són d'aquelles que costa veure, ja sigui per veure la última de Tarantino o les noves de Brillante Mendoza o del chino Lou Ye.
Això és Cannes, la gran festassa del cine. I aquest any més que mai a la gent que ens agrada el món de l'animació el món Cannes ens pot cridar l'atenció.
El gran Festival va obrir les seves portes amb la projecció de Up.


De la factoria Pixar/Disney. Pel·lícula d'animació rodada en tres dimensions que, per poder veure-la, els 4.000 acreditats del festival va haver de posar-se unes ulleres especials. La projeció d'aquesta pel·lícula promet aportar reconeixament en aquest temps de pirateo i crisis.
A part d'aquesta obertura de alt nivell, tenim petites joies com la que ens presenta Gaspar Noe, amb més de tres hores amb fantasia amb Entrar al vacio, o el corea Parck Chan Wook (oldboy) que presentara en aquesta 62 edició de Cannes el llargmetatje de Thirst.
(informació extrapolada de la Vanguardia apartat de cultura)

2 comentarios:

  1. Totalmente espectacular el nuevo mundo animado de ver éstas peliculas, quien se acuerda de BICHOS, SHREK, TOY STORY, cuando salieron a la luz parecia mentira que todo éso fuera fruto de animaciones por ordenador, sin duda ha nacido el nuevo cine de animación espectacular, yo soy del año 1979, cuando era niño y volvia del colegio me tenia de conformar con mirar peliculas en 2D y si eran 3D con gafas bi-color y aun jejeje, ahora aunque tenga 30 años siento que no hay edad para disfrutar de una buena peli en 3d como vienen apareciendo ultimamente ( CARS, ROBOTS....) por éso encuentro un valor enormemente positivo en toda la gente que trabaja delante de un ordenador millones de horas para conseguir 2 horas al fin y al cabo de diversión, si todo vale para arrancarle una sonrisa a un niño o simplemente a un adulto del 1979 tendran siempre mi sincera admiracion.....

    ResponderEliminar
  2. tendremos que ir a verla!!

    ResponderEliminar