martes, 10 de marzo de 2009

l'animació avui en dia

El món de l'animació ha avançat molt en els darrers anys, més que avançar podríem dir que ha donat voltes de campana. Potser no tant en el nostre pais, però per exemple en el cas Japonès l'anime i el manga han creat una nova filosofia de vida.



Hem de comentar que encara avui hi ha moltes opinions equivocades sobre la diferencia bàsica entre aquests dos conceptes d'anime i manga. Desde aquí volem aclarar-les. L'anime es tot allò audivisual: pel·lícules, curts, series de televisió, justament la paraula anime ve d'animació. I el manga es tot allò que es publica en paper: cómics, "historietas", dibuixos animats. L'anime i el manga només ho són com a tal, quan estan dibuixats per un japonés. No cal dir que aquests tenen un estil molt particular i únic.

2 comentarios:

  1. Em reconec fan de l´anime: "Samurai Shamploo", "porco rosso", "Akira", potser un dels films més coneguts d´aquest gènere, "Memories", "Paranoia Agent", "Shigurui", "Afro Samurai", "Paprika", ... però sóc dels que esperen en candeletes la pròxima que ens arriva dels ee uu, com "Igor" ó "los mundos de Coraline", aquesta última de´n Neil Gaiman, ojitu amb aquest home i el seu còmic "The Sandman". Ai am "Wall-E".

    ResponderEliminar
  2. El Critic:
    No estic massa d'acord am aquest tipus de pag. web on la major part de gent fot tot de fotos de la seva poc intersan vida, i plena de viatges feliços am amics q després es posen a parir per la foto en la q no ha quedat bé o sembla gorda...
    Peró aquest blog, per mi que soc amant dels dibuixos animats i els comics, així com la fantasia i els pennes, es un Oasi d'on raja cantitat de coses curioses.
    Espero q ho aneu actualitzan, pq la trobo molt guapa.

    ResponderEliminar